Скандал между две компании от Равадиново и Черноморец се е

...
Скандал между две компании от Равадиново и Черноморец се е
Коментари Харесай

Кърваво меле между две компании и гардове в една от най-известните дискотеки на морето

Скандал сред две компании от Равадиново и Черноморец се е прераснал в жесток разгром в един от най-посещаваните фолк клубове на Созопол - Мистери, намиращ се по основната алея на ул. "Хан Крум " 2, наоколо до Централния плаж.

Свидетели настояват, че разпрата е почнала в самото заведение, до момента в който купонът е течал на макс. Младежите от двете спорещи страни излезли на открито, с цел да изяснят връзките си, след което се върнали назад вътре. Вероятно в този миг някой е алармирал оторизираната за реда охранителна компания и към Созопол се отправил мобилен патрул, с цел да вкара правдивост.

В заведението са нахлули гардове с качулки, размахващи палки.

"Музиката гърмеше мощно, част от клиентите даже не усетиха какво се случва първоначално, само че тези, които видяхме кървавата картина, сме в потрес ", разказал очевидец пред Флагман.бг.

Охранителите са налагали наред. В паниката са употребявани и ножове. Има ранено момче от Черноморец - намушкано е и е признато по неотложност в УМБАЛ-Бургас, следва му интервенция.

На тел. 112 също има сигнал за сбиването в чалготеката.

Заведението е благосъстоятелност на локален предприемач, който върти и различен нощен клуб - Бахама мама.

"Не сме чували да има нередности в Мистери и Бахама мама, тъй като съгражданинът ни е почтен човек, има бизнес с импорт на коли, някогашен състезател е. Преди време той сътвори двата клуба, с цел да има бизнес синът му, който също е състезател, само че виждаме, че продължава самичък да си ръководи заведенията ", споделили хора, които го познават.

Според представители на бизнеса с нощни заведения охранителната компания, упълномощена да следи за реда в Мистери, е прекалила нощес с ограниченията за въдворяване на ред. Бил натрошен инвентар и нанесен сериозен побой над клиенти както вътре, по този начин и пред заведението, което било изцяло ненужно във връзка с условието за почит.

Хвърчаха патрулки и кола за спешна помощ, описват продавачи на дюнери и от прилежащите сергии.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР