Скандал между деца завърши с убийството в Гиздова махала в

...
Скандал между деца завърши с убийството в Гиздова махала в
Коментари Харесай

Страшни разкрития за клането в ромската махала в Дупница! Кои са убиецът и убитият?

Скандал сред деца приключи с убийството в Гиздова махала в Дупница. Както БЛИЦ писа случаят стана през вчерашния ден следобяд сред две ромски семейства. Пъвроначално повода за скарването се оказала омраза сред две 7-годишни момчета. Последвали и плесници сред тях, което разгневило по-възрастните членове на двете семейства. В всеобщото меле са взели участие най-малко 15 индивида, измежду които мъже и дами.

" За момента можем да кажем, че е открит причинителят на убийството. Той е намушкал с нож в гърба 30-годишен дупничанин ", разгласи шефът на ОДМВР - Кюстендил, Елиан Стамболийски. Въпреки оказана незабавна здравна помощ, по-късно раненият мъж е умрял в дупнишката болница.

" Не знам тъкмо кой е провокирал спора, само че е реалност, че жертвата има 15 неоправдателни присъди. Те са главно за побоища и обири ", обявиха работещи по случая.

Убиецът е 29-годишен гражданин на ромския квартал " Гиздова махала ", който също е осъждан. По случая са арестувани още двама мъже, които са взели участие в всеобщия пердах.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР