Скандал избухна между правителството в Берлин и Илон Мъск, след

...
Скандал избухна между правителството в Берлин и Илон Мъск, след
Коментари Харесай

Мъск се набърка в германската политика за мигрантите. И вбеси Берлин

Скандал избухна сред държавното управление в Берлин и Илон Мъск, след негова поредна противоречива демонстрация, в която засипа с рецензии немската политика по отношение на нелегални мигранти и напрактика зае страната на крайнодесните в страната.

Късно през вчерашния ден милиардерът сподели видеоклип, на който се виждат мигранти и филантропични служащи на лодка. Десният акаунт, който пръв пусна наличието в " X " (все по този начин по-популярен като Туитър), поддържа линията на популистката крайнодясна партия " Алтернатива за Германия ". Така Мъск в допълнение даде още едно рамо на партията, която така и така съгласно данните от последните социологически проучвания, заема втора позиция в страната, показва Ройтерс.

" Германската общност наясно ли е с това? ", написа Мъск, който сподели обявата в обществената мрежа.

Германското външно министерство отговори непосредствено на Мъск отново там, като написа: " Да. И това се назовава избавяне на животи ". 

Размяната на реплики не спря дотук. Мъск разгласи, че се съмнява, че немската общност поддържа дейностите на неправителствените организации, които одобряват търсещи леговище лица от негодни за корабоплаване съдове в Средиземно море. Това  " сигурно " било и нарушаване на суверенитета на Италия, когато ръководени от германци кораби докарват избавени мигранти на италианска територия. 

" Така че вие в действителност се гордеете с това. Интересно ", написа Мъск като добави, че съгласно него сходни морски интервенции припомнят на инвазия.

Споделената от притежателя на " X "  публикация идва от акуант под името " Radio Genoa ". То подлага на критика немското държавно управление, че поддържа благотворителни организации, които избавят незаконните мигранти в Средиземно море.

Това се случва в миг, когато миграцията още веднъж се върна на политическия дневен ред в Германия и други европейски страни, а държавни чиновници и опозиционни политици спорят за това по какъв начин най-добре да се оправят с възходящия брой идващи мигранти. 

Градове и общини в цяла Германия сигнализираха, че нямат задоволително места за настаняването им и за обезпечаване тук-там в детските градини и учебните заведения.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР