Скандал избухна между младежките организации на БСП и ГЕРБ. Той

...
Скандал избухна между младежките организации на БСП и ГЕРБ. Той
Коментари Харесай

Тортата като метафора на българския парламент

Скандал избухна сред младежките организации на Българска социалистическа партия и ГЕРБ. Той се развихри поради торта за рождения ден на депутата от ГЕРБ Георги Станков. Част от декорацията на тортата са пачки с евро, както и парламентарният звънец. Веднага след излизането на фотоси на тортата младежите от Българска социалистическа партия изпратиха отворено писмо до премиера.

Председателят на младежкото ГЕРБ Георг Георгиев разяснява в студиото на „ Тази заран “, че депутатът не е имало по какъв начин да знае, че някой ще му подари такава торта за рождения ден и не трябва да се преекспонира с това.

Николай Бериевски, който е ръководител на младежкото Българска социалистическа партия, акцентира, че тази торта издава по какъв начин един депутат на ГЕРБ схваща модела си на работа в Народното събрание. Според него от фотоси в обществените мрежи се вижда, че той е знаел за тортата и е доста благополучен от нея.

Депутатската работа коства доста старания, които влагаш с цел да може крайният политически артикул да наподобява по този начин, че да удовлетвори хората, акцентира Георгиев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР