Скален клиф се откърти и рухна върху популярен плаж в

...
Скален клиф се откърти и рухна върху популярен плаж в
Коментари Харесай

Скала се срути върху плажуващи в Калифорния и уби трима души

Скален клиф се откърти и рухна върху известен плаж в американския щат Калифорния и умъртви трима плажуващи, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Спасители и други гости на плажа незабавно притичаха към мястото, където върху пясъка се стовариха десетки тонове скална маса, пробвайки се да разровят рухналите камъни и да оказват помощ на потърпевшите.

Очевидец, живеещ наоколо, описа по какъв начин видял хора, опитващи се да съживят жена с изкуствено дишане, само че явно несполучливо, след което тялото й било покрито.
Една жена е умряла на място, а други двама – в болница. Имената и възрастта на жертвите към този момент не се оповестяват. И тримата са пълнолетни.

Има и неколцина по-леко ранени.

Спасители с подготвени кучета търсят из отломките още потърпевши. Те предизвестиха, че клифът е неустойчив и може да има още сривания.

Плажът е известен измежду сърфистите. На някои от плажовете в региона има предупредителни надписи за опция от сривания вследствие на мощните приливи, които подкопават отвесния скален бряг.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР