Ска Келер - фракционният лидер на партията Зелени“ в Европейския

...
Ска Келер - фракционният лидер на партията Зелени“ в Европейския
Коментари Харесай

Евродепутат: Да разселим бежанците в Източна Европа

Ска Келер - фракционният водач на партията „ Зелени “ в Европейския парламент, прикани мигрантите да бъдат настанени на по-големи групи в страните от Източна Европа за улеснение на интеграцията им, съобщи организация Фокус, базирайки се на немското издание Focus.

В изявление за вестник Neue Osnabrücker Zeitung Ска Келер предложи да изпрати " цяло сирийско село " в Латвия да вземем за пример.

Ска Келер: България е значима за оправянето с бежанците

" Идеята със сирийското село е опция, която може да бъде употребена. Например в обстановки, при които бежанците не желаят да отидат в страна, където няма други търсещи леговище “, разяснява немският политик.

Доказано е, че мигрантите се насочват към страните, в които към този момент има техни сънародници. Това улеснява приобщаването и интеграцията им, изясни Келер.

Чехия стопира да приема мигранти от Италия и Гърция по квотите на Европейски Съюз

Опцията би трябвало да бъде разисквана макар съпротивата на страните от Източна Европа. И в случай че е належащо, тези страни даже би трябвало да бъдат принудени да одобряват концепцията.

" Отказът от банкет на бежанци нарушава правото на Европейски Съюз ", напомни фракционният водач на „ Зелените “.

Слънце, море и… бежанци

Неотдавна Европейската комисия предприе правосъдно произвеждане против Чехия, Унгария и Полша поради решението на държавните управления им да не одобряват бежанци по квотната система за разпределение, която Брюксел наложи през септември 2015 година, напомнят от редакцията.

Разпределението на бежанците ще бъде предмет на разискване и на идната среща на върха на Европейски Съюз, която ще се организира по-късно тази седмица.  По тематиката Хиляди някогашни талибански бойци може да са влезнали в Германия, твърди " Шпигел " " Аз съм талибан. Искам леговище " (ВИДЕО/СНИМКИ) Дюнерджийници, IT бранша и прът центрове-предпочитано работно място за бежанците у нас
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР