Сизбора на определен цвят на дрехите можете да предизвикате различни

...
Сизбора на определен цвят на дрехите можете да предизвикате различни
Коментари Харесай

Това са цветовете, с които изглеждаме ``скъпо``

С избора на избран цвят на облеклата можете да предизвикате разнообразни страсти в близките. Например в жълти или оранжеви облекла изглеждате по-щастливи, в червени - по-секси, а синият цвят работи по характерен метод на човешкото око, като спомага за облекчение на напрежението. В шоколадов или графитен колорит можете да утвърдите престижа си. 

Моден дизайнер разкри, кои са цветовете, които ни карат да  изглеждаме ''скъпо''

Бялото се счита за ''най-скъпия'' цвят. Той е най-базовият от палитрата, само че в това се крие същността на неговата " скъпотия ". От антични времена той е носен от благородници, крале и императори. Днес го носят булките, лекарите и папата. " Този цвят стои добре на всеки, без значение от цвета на кожата. Бялото е извънредно повсеместен цвят, показва стилният специалист. С него не можете да сгрешите, изключително в летните месеци.

Монохромното бяло облекло е съвременно и готино, само че можете да го освежите и с ослепителен цвят, да вземем за пример червен шал или зелена чанта, с цел да добавите характерност и контрастност в цялостната визия ", изяснява дизайнерът.

Бежовият цвят участва в главните визии на висшата модата от няколко сезона насам. Бежовите облекла, направени от естествени материали като вълна, кашмир, лен и коприна, ще създадат облика ви изтънчен и грациозен. Естествените материи, са подобаващи за всеки вид дреха и мотив. 

[gallery]14023[/gallery]

Синьото в никакъв случай не излиза от мода, сподели стилният специалист и добави, че кобалтът и ултрамаринът - сродни нюанси на този цвят, карат човешката фигура да наподобява ослепително. Те акцентират естествената хубост, както на тъмнокосите, по този начин и на дамите със ярък цвят на косата и очите. Дрехите в кобалтов цвят наподобяват шикозно и изтънчено, изключително ризите и саката. Този колорит е подобаващ и за всички, без значение от цвета на кожата, заключава дизайнерът. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР