Сиза влезе в звукозаписно студио заедно с Джъстин Тимбърлейк и

...
Сиза влезе в звукозаписно студио заедно с Джъстин Тимбърлейк и
Коментари Харесай

Певицата Сиза записва нов албум заедно с Джъстин Тимбърлейк

Сиза влезе в звукозаписно студио дружно с Джъстин Тимбърлейк и момчешката тайфа "Брокхамптън ", с цел да работи над втория си албум, заяви Контактмюзик.

Двадесет и осем годишната певица и композиторка, чието същинско име е Солана Имани Роу, разкри, че неотдавна влезнала в звукозаписно студио дружно с Джъстин и въпреки че било малко евентуално двамата да работят дружно, била сюрпризирана от хармонията на гласовете им. "Не можех да допускам, че записахме чудесна ария - сподели тя. - Дотогава не знаех, че записваме песни за една и съща звукозаписна къща - "Ар Си Ей рекърдс ". Той ми сподели, че желае да работи с мен. Попитах го "Защо? ", а той ми отвърна "Нека просто го създадем ". Получи се страховит запис. Когато чух осъществяването на Джъстин и видях избора на нотите, който направихме дружно, си споделих, че приказваме на еднакъв език. "

Освен с Тимбърлейк и момчешката тайфа "Брокхамптън ", Сиза бе в студиото и с продуцента Джак Антоноф, с цел да работи над продължението на албума си "CTRL ", който излезе през 2017 година

Изпълнителката на шлагера "All the Stars " по-рано загатна, че вторият ѝ албум, който към момента не е озаглавен, ще е по-добър от дебютния и че може да не запише различен студиен диск.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР