Сив металик е цветът на колата, с която шофьор прегази

...
Сив металик е цветът на колата, с която шофьор прегази
Коментари Харесай

Това ли е автомобилът, убил Юлия край Созопол и оставил едно дете сираче?

 Сив металик е цветът на колата, с която водач прегази в нощта против неделя 34-годишната софиянка Юлия Ангелова на пътя Созопол - Приморско. Водачът избяга от метстопроизшествието, а дамата бе ударена и от мъж, който незабавно подаде сигнал в Министерство на вътрешните работи. Още на огледа станало ясно, че мъжът, блъснал Юлия, не е първият, която я блъснал.

По тялото на дамата личали следи от предходно газене. Затова от Министерство на вътрешните работи незабавно почнали да преглеждат записи от близки камери. Една от тях заснела бързо движеща се кола. Тя е сива на цвят, а от фрагмента си проличава, че предният похлупак на автомобила е огънат. Снимката обаче е странична, търсят се други камери, които може да са снимали номера на автомобила. Часове преди гибелта й Юлия е била в заведение в Созопол.

Качила се на такси, която да я закара в Арапя, където била отседнала. Заради високата сметка обаче слязла от автомобила и траяла пешком. Участъкът, на който е блъсната, е прав, и служители на реда считат, че водачът, който я е блъснал, е бил пийнал или надрусан, и по тази причина не я е видял. Заради контузиите от прегазването, фамилията на Юлия ще я погребе в затворен ковчег. Ангелова оставя 9-годишна щерка сираче, написа " 24 часа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР