Ситуацията в ЦСКА не намери своята развръзка вчера след изненадващата

...
Ситуацията в ЦСКА не намери своята развръзка вчера след изненадващата
Коментари Харесай

Днес става ясна съдбата на ЦСКА

Ситуацията в ЦСКА не откри своята развръзка през вчерашния ден след изненадващата оставка на Стойчо Младенов, пристигнала след успеха с 2:0 над Славия в полуфинал за Купата на България. Екзекутора пожела да напусне без никакви финансови неустойки, макар че мнозина свои и непознати се пробват да го очернят по какъв начин постоянно се пробва да прибере оптимално обезщетение при уволняване. Младенов изясни претекстовете за напускането с неналичието на надзор върху трансферната политика.

В сряда Стойчо Младенов организира двучасова среща със притежателя Гриша Ганчев, като на сбирката участваха и представители на главните „ червени “ фракции на агитката. Привържениците са споделили, че желаят и Ганчев, и Младенов да останат и да възобновят взаимната си работа. Това обаче наподобява трудноразрешимо поради създалото се напрежение, написа " Мач Телеграф ".

Екзекутора пък изпрати целия си екип да тренира тима въз основата в Панчарево, с цел да няма закъснение преди дуела с Левски. Преди заниманието изпълнителният шеф Филип Филипов осведоми футболистите, че Младенов е на среща със притежателя. Според разнообразни източници през днешния ден притежателят ще заяви решението си. Съществува вид то да не визира само треньорския пост, а и цялостната орис на клуба. Ганчев бил неудовлетворен, че фенклубовете пускат заявления в поддръжка на Младенов и по този метод се пробват да окажат напън върху решението му.

Ако Младенов напусне, ще е първият в ерата „ Ганчев “, който самичък си потегля. В последните седем години в ЦСКА работиха 16 треньори. Най-дълго в този интервал се задържа Стамен Белчев – 1 година и 5 месеца.

Междувременно се появиха клюки, че сръбският треньор с незабележим опит Саша Илич е вид да поеме отбора. Според сръбските медии той имал оферта от различен клуб от чужбина и мениджърът му просто опитвал да му вдигне цената с оферта от „ Армията “. Илич бе скандално уволнен от Чукарички поради изявления, уронващи престижа на клуба.

Съществува вид до края на сезона тимът да бъде воден от съветника на Ганчев Алън Пардю.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР