Ситуацията в световен мащаб започва да се нормализира, или поне

...
Ситуацията в световен мащаб започва да се нормализира, или поне
Коментари Харесай

Кой е бил най-трудният момент на Скалата като кечист

Ситуацията в международен мащаб стартира да се възстановява, или най-малко по този начин ни се коства, само че Холивуд към момента не е проработил на цялостни обороти.

Какво се случва с продълженията на " Аватар "

Добри вести за почитателите

Това продължава да дава опция на Дуейн Джонсън да дава отговор на въпроси на почитатели. Поредният подобен е кои са били най-трудните моменти на Скалата, когато беше част от Световната федерация по кеч, както и кои са били най-хубавите му.

В близо 15-минутно видео Джонсън се опита да обясни, че е имал много върхове и спадове в кариерата си, като е признателен за уроците, които е научил от тях.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Май 14, 2020 в 6:35 PDT

Първият му спад идва няколко месеца откакто влиза в света на кеча. Първоначално федерацията и огромна част от кечистите харесват Джонсън и вземат решение да го създадат първенец. Защото, както Скалата споделя, на кръга нищо не се взема решение с пердах, а самите играчи и управлението вземат решение кой и по кое време ще победи.

И по този начин Скалата е на върха и всички почитатели са луди по него. Но единствено за няколко месеца нещата се обръщат и почитателите стартират да харесват Стив Остин, който се явява бунтовник и не се свени да се заяжда с Винс Макмеън - ръководителят на федерацията по кеч.
 Дуейн Джонсън, Хирам Гарсия, The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World и книгата със фотоси на Скалата
Дълбоко в персоналния свят на Дуейн Джонсън

Книгата The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World - най-хубавият подарък за Коледа

В този миг Скалата и обликът, който е построил, стават непоносими за почитателите, тъй като не е това, което желаят и стартират да го освиркват. Тогава федерацията взема решение, че не може да върви против хората и лишават купите на Джонсън.

Така Скалата бива пратен у дома и си мисли, че с кариерата му е свършено. Тогава обаче осъзнава, че почитателите са го намразили не поради самия него, а поради това, че не е себе си. И когато го освиркват, той се усмихва като че ли нищо не е станало, просто тъй като от федерацията са му споделили по този начин.
 Мирослав Бърняшев, Русев, Twitch, уволнението и новите му инициативи
С какво се захваща Русев след уволнението

Новите завършения на уволнения Мирослав Бърняшев

Ето за какво, когато се завръща на кръга, взема решение, че ще бъде себе си и няма да се усмихва, когато някой му крещи в лицето, че не коства. И по този начин постепенно си връща любовта на почитателите, което дефинира като един от най-върховите си моменти. А към това да бъде себе си без значение от събитията се придържа и до през днешния ден.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР