„Ситуацията в страната може да се промени само по един

...
„Ситуацията в страната може да се промени само по един
Коментари Харесай

Радев: Формацията на Петков и Василев ще внесе раздвижване, време е за коалиция

„ Ситуацията в страната може да се промени единствено по един метод - когато нашите политически партии осъзнаят, че би трябвало да има разговор и компромис. В последния парламент разговор имаше, само че се опита с ръководство на малцинството. Това няма по какъв начин да се случи в парламент с 240 души. Вече е време за коалиция, която да осъзнае своя дълг ". Това съобщи президентът Румен Радев по време на визитата си в Кърджали.

Той изрази вяра, че общият разговор би довел до триумф след идните парламентарни избори. Според Радев групировката на Петков и Василев "ще донесе оживление " на политическата сцена.

Президентът разяснява и регистрацията на Българска социалистическа партия за изборите за нов държавен глава. Това било явен знак, че социалистите ще застанат зад него.

Радев отговори и на въпроси по отношение на пазаруването на гласове. "Това е позорно събитие. Не може страна от Европейски Съюз да позволява сходно нещо. Надявам се Министерство на вътрешните работи и службите да излязат на брифинг и да разяснят механизмите, по които това се е случвало на предходните избори ", сподели той.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР