Ситуацията в САЩ се усложнява заради настъпващият с пълна сила

...
Ситуацията в САЩ се усложнява заради настъпващият с пълна сила
Коментари Харесай

Отмяна на сезона и в НБА?

Ситуацията в Съединени американски щати се усложнява поради настъпващият с цялостна мощ ковид. До момента в страната има доказани 278 хиляди случая на COVID-19, а това не е по никакъв начин добре за Националната баскетболна асоциация. Журналистът Брайън Уиндхорст от ESPN е провел диалози с представители на НБА, като една от главните цели на асоциацията е да анулира сезона.

.@WindhorstESPN says there’s “a significant amount of pessimism” in the NBA and the NBPA’s talks about whether they’re going to cancel the season. pic.twitter.com/SAGMJlFRDO
— SportsCenter (@SportsCenter) April 4, 2020 " Имаше диалози сред Асоциацията на играчите и Лигата тази седмица. Говорих с двете страни по този въпрос и излиза наяве, че НБА се пробва да подписа договорка, която да им разреши да анулира сезона ", сподели Уиндхорст в ефира на " SportsCenter ".

" Все още не им се постанова да го вършат и методът, по който договарят, им оставя опция за всяка една алтернатива. Но не водят диалози по какъв начин да рестартират сезона, организират такива за финансовата част и какво би станало, в случай че сезонът се прекрати. Мисля, че сега има забележителен размер на скептицизъм ", добави Уиндхорст.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР