Ситуацията в Пловдив също е напрегната след обявяването на извънредното

...
Ситуацията в Пловдив също е напрегната след обявяването на извънредното
Коментари Харесай

Страх в Пловдив след смъртта на пенсионерка, мислят, че е била с COVID-19

Ситуацията в Пловдив също е напрегната след оповестяването на изключителното състояние поради ковид. В града под тепетата хората се изплашиха и след новината, че стара жена е умряла, като има подозрения, че е била инфектирана с COVID-19. Това не е доказано от управляващите.

84-годишна жена е умряла в МБАЛ "Св. Мина ", към момента не се знае повода, само че на пациентката не е взимана проба за китайския вирус. А от болничното заведение сигнализираха втори ден, че нямат защитни дрехи. Не са били с такива и при приема на въпросната жена.

Областният шеф на Пловдив Дани Каназирева се пробва да успкои медиците и хората.

Нови два случая на ковид у нас

"Направили сме график за всички държавни и частни лечебни заведения, отделени са кревати. Включително имаме лечебни заведения с обособени входове, които да одобряват първите болни ", сподели тя пред бТВ.

Посочи, че възможни пациенти с ковид ще бъдат настанявани в Инфекциозна и Окръжна болница, само че и в частните лечебни заведения. Каназирева удостовери, че след оповестяване на изключителното състояние към огромните търговски обекти са се струпали доста хора, по тази причина се е наложила организация на пропуща в самите магазини.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР