Ситуацията в Плевен е относително спокойна като дезинфекция се извършва

...
Ситуацията в Плевен е относително спокойна като дезинфекция се извършва
Коментари Харесай

Мерки срещу коронавируса в Плевен – дезинфекция и оптимизиране на леглата в поликлиниките

Ситуацията в Плевен е релативно спокойна като стерилизация се прави на база на разпоредените ограничения от регионалния действен щаб, съобщи пред Българска национална телевизия регионалният шеф на града Мирослав Петров. По думите му ограниченията, които се вземат против разпространяването на COVID-19 на локално равнище, включват и разбор на местата за настаняване на нови пациенти.

„ Във всички поликлиники, където има пространствена опция, е направена организация, разбор, брой кревати, които могат да се разположат, тъй че за момента са взети всички нужни ограничения “, увери Мирослав Петров.

В момента се изчакват резултатите от подадените проби, които са от новия по-широк кръг пациенти, контактували вероятно със инфектираните.

„ Няма терзания от позиция на възможното настаняване на пациенти. В същото време има основана организация за пренасочване на медицински личен състав, който да обслужва тези пациенти “, посочи регионалният шеф на Плевен.

В аптеките обстановката също стартира да се възстановява, уточни Мирослав Петров и моли жителите да не се презапасяват с медикаменти, които не са им нужни. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР