Ситуацията в държавата е тъжна. Не съм прав. Ситуацията в

...
Ситуацията в държавата е тъжна. Не съм прав. Ситуацията в
Коментари Харесай

Слави: Ние ще подкрепим правителство от експерти

Ситуацията в страната е тъжна. Не съм прав. Ситуацията в страната е отвратителна. Навремето с моите сътрудници в " Шоуто на Слави " правихме един формат " Добре пристигнали в България ". В него участваха единствено чужденци. Така го бяхме измислили. И тези чужденци толкоз доста обичаха България. Обичаха България, обичаха и нас българите. А ние за какво не се обичаме? Що не си обичаме страната и не се обичаме сред нас?

Това сподели водачът на " ИТН " Слави Трифонов във видео изказване в обществените мрежи.

" Заместник основният прокурор се опасява да не го убие основният прокурор. Все едно не става дума за нашата татковина, а за наркокартели в Мексико. Парламентът е цялостен с хора, които в действителност не би трябвало да са в Народното събрание. И аз като вас, и всичко ние, като гледаме какво става - просто е непоносимо. Лъжи и измами. Говорят неща, които нямат нищо общо с действителността. И най-много не са в положение да поемат никаква отговорност. Защото не могат да се схванат да създадат държавно управление. А страната по какъв начин да работи без държавно управление? Тя е на автопилот, в аероплан без гориво ", добави Трифонов.

" На 10-ти юни сегашният бюджет престава да работи. Разбирате ли? Няма бюджет, а в случай че няма бюджет - няма да има пари за лекари, за учители, за служители на реда, за пенсии, за страната като страна. Тя ще спре да действа. Абе, ние да не сме някаква пасмина? Как по този начин чужденците ни обичат, а ние се ненавиждаме дотолкоз, че не можем да си създадем качествена правосъдна система? Не можем да си създадем виновен парламент и не може да си създадем държавно управление ", запита още водачът на " ИТН ".

" Има Такъв Народ е в 49-тия парламент, с цел да работи. Не с цел да се пазари. Не с цел да годни тясно партийни ползи. Има Такъв Народ ще направи всичко допустимо Народното събрание да работи, а с цел да работи би трябвало да има държавно управление. А то би трябвало да е от специалисти. Ние ще подкрепим държавно управление от специалисти ", безапелационен бе той.

Слави Трифонов не уточни имена, само че формулата експертно държавно управление бе препоръчана на парламентарните партии от Мария Габриел. Преди това ПП-ДБ оповестиха състав на кабинет, който се състоеше единствено от политически фигури от " Промяната ".

Той добави, че " в случай че в този момент няма постоянно държавно управление, след три месеца проблемите ще бъдат в пъти по-големи ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР