Ситуацията в БСП не е спокойна, очевидно ръководството и Корнелия

...
Ситуацията в БСП не е спокойна, очевидно ръководството и Корнелия
Коментари Харесай

Михаил Миков: БСП изгуби левия си образ през последните години

Ситуацията в Българска социалистическа партия не е спокойна, явно управлението и Корнелия Нинова се пробват непременно да продължат да водят партията и след тази акция за избир на водач, бягат и от финансовите доклади, съобщи в предаването „ Тази заран “ Михаил Миков – някогашен водач на левицата.

По думите му, това което е излязло публично от Сметната палата, е 6 млн. недостиг.

„ По-големият въпрос е при този недостиг през 2019 година и спряна дотация през 2020 година, по какъв начин действа изобщо партията и по какъв начин е финансово обезпечена. Маса офиси в страната са затворени, хората, които би трябвало да реализират някаква политическа активност, нямат никакъв запас за това “, сподели още Миков.
Кирил Добрев: Ще се кандидатирам за водач на Българска социалистическа партия Политикът описа по какъв начин се е стигнало до разрива в общите им възгледи с сегашния ръководител на левицата Корнелия Нинова
Според него в политиката има и по-важни неща. „ Тази борба за председателското място не се трансформира в съревнование на хрумвания. Българска социалистическа партия през последните години изгуби левия си облик, това е огромният проблем, тя е мъчно различима “, уточни Миков.

Когато няма лявата опция в обществото, доверието няма да отиде като свързан съд към Българска социалистическа партия, означи той.

Михаил Миков предвижда, че ще има фрагментиран парламент след изборите, по думите му ще се появяват нови „ спасители “.

„ Липсата на политическо болшинство ще води до непрекъснати кавги, каквито се случват и през днешния ден “, уточни той.
Корнелия Нинова: Българска социалистическа партия би трябвало да влезе във властта през парадния вход Партията не е пред банкрут, съобщи още тя
Според него от страна на Корнелия Нинова има огромен напън да остане на лидерския пост, само че това е изгубено политическо време.

„ Българска социалистическа партия не можа да очертае облика си на лявата политическа партия на България “, съобщи Михаил Миков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР