Ситуацията със звездата на Милуоки Янис Адетокмубо е една от

...
Ситуацията със звездата на Милуоки Янис Адетокмубо е една от
Коментари Харесай

Баркли за бъдещето на Янис: Не искаме да става същото, каквото стана с Дюрант


Ситуацията със звездата на Милуоки Янис Адетокмубо е една от най-големите въпросителни през идващите две лета в НБА. В момента тимът му господства и е целенасочен да се добере до първата си купа от 1971-а година насам, само че преди сезонът да се възобнови се подхвърляха клюки, че гръцкото крило може да смени клубната си принадлежност, в случай че “елените” не стигнат до трофея през актуалната акция. Легендата Чарлз Баркли показа своето виждане по тематиката.

“Притеснява ме, че ще имаме още една обстановка от вида на Кевин Дюрант (трансферът в Голдън Стейт), а ние сигурно не желаеме сходно нещо. Мисля, че би било отлично за баскетбола, в случай че Бъкс завоюват купата. Янис е толкоз ужасно момче, а Милуоки е една от най-подценяваните местоположения в НБА”, разяснява Баркли в предаването на ESPN “Get Up”.

Адетокумбо има контракт с Бъкс до лятото на идната година, само че управлението на клуба има опция да му предложи “супермаксимална” оферта в границите на цели $247 милиона за идващите пет сезона още след края на актуалната акция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР