Ситуацията със затварянето на улици и слагането на палатки е

...
Ситуацията със затварянето на улици и слагането на палатки е
Коментари Харесай

Каракачанов: Правителството има да свърши работа и трябва да я свърши

Ситуацията със затварянето на улици и слагането на палатки е обсъждана по време на съдружния съвет, само че решение за премахването им не е вземано, сподели през днешния ден във Варна в отговор на въпрос вицепремиерът Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността.

Той добави, че полицията си взема решение какво да прави в дадена обстановка и няма по какъв начин, и не е обикновено да се взема политическо решение за дейностите на институция като нея. Ние или сме правова страна или не, в случай че протестиращите в действителност приказват за правда, ред и народна власт би следвало и те да съблюдават законите, а не да дават противоположния образец, сподели Каракачанов. Според него е време да се отговори на въпроса какво желаеме да реализираме, тъй като по думите му "тридесет години този мач сме го гледали - стани да седна, идваме, махаме едни, слагаме други.

Палатки в София към този момент няма, отпушиха основния "Орлов мост "

Запитан дали Обединените патриоти са повода министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да не може да подаде оставка, Каракачанов сподели "Вие мислите ли, че някой може да накара Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да направи това, което не желае, или пък мен да ме накара ". Той добави, че никой не е натискал никого да подава или не оставка и е допустимо от това подстрекателство някой да има интерес.

Решението е, че държавното управление има да свърши работа и би трябвало да я свърши, и че министър-председателят няма да подава оставка, уточни той.

Министърът на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността взе участие в отбелязването на 141-та годишнина от основаването на Военноморските сили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР