Ситуацията с пандемията от коронавируса и финансовите загуби може да

...
Ситуацията с пандемията от коронавируса и финансовите загуби може да
Коментари Харесай

Jaguar Land Rover може да съкрати част от моделите си

Ситуацията с пандемията от ковид и финансовите загуби може да принуждават английският производител Jaguar Land Rover да преразгледа проектите си за бъдещето и даже да ореже част от моделната си гама, оповестява изданието Automotive News.
В момента компанията създава няколно нови автомобила, само че не е ясно какво тъкмо ще се случи както с тях, по този начин както и с някои от в този момент предлаганите модели. Британският производител имаше финансови проблеми и преди пандемията, като рецесията, провокирана от разпространяването на ковид по света, ги задълбочи.
Преди да бъде взето извънредно решение, в Jaguar Land Rover ще създадат разбор на пазара и ще се опитат да дефинират, какъв брой бързо ще могат да се възстановят световните продажби на двете марки след края на пандемията. И в случай че прогнозите не бъдат задоволително оптимистични, ще се взема решение кои модели ще отпаднат от гамата, както и каква ще е ориста на разработваните сега коли.
“Трябва да изчакаме още няколко седмици, с цел да разберем какво тъкмо ще се случи. Също по този начин би трябвало деликатно да премислим нещата, преди да вземем извънредно решение, тъй като то ще бъде от значително значание за ориста на Jaguar Land Rover ”, разяснява Патамадай Баладжи, финансов шеф на индийската компания Tata Motors, която е притежател на английските марки.
Част от плановете на Jaguar Land Rover към този момент са отсрочени поради международната рецесия в автомобилната индустрия, само че до анулация на някоя от новите разаботки на компанията към момента не се е стигало.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР