Ситуацията с коронавируса и обикновения грип в Италия може да

...
Ситуацията с коронавируса и обикновения грип в Италия може да
Коментари Харесай

Италиански лекар предупреди: Ситуацията може да стане неуправляема

Ситуацията с ковид и елементарния грип в Италия може да стане неуправляема, в случай че не се вземат ограничения. Това предизвести Силвестро Скоти, общоприет секретар на Италианската федерация на общопрактикуващите лекари, съобщи SIR (Servizio Informazione Religiosa).

По думите му в случай че италианците продължат да съблюдават ограниченията против разпространяване на COVID-19, грипната зараза тази година може да мине по-леко. Но е значимо да се направи имунизация, която ще улесни диагностицирането и ръководството на хипотетичните случаи на ковид.

През предишния сезон шест милиона италианци са били наранени от грипа. Какво би могло да се случи, в случай че в този момент всички тези хора се опасяват, че имат COVID-19? Ситуацията би станала „ неуправляема “, предизвести Силвестро Скоти.

Той прикани да бъде осъществена имунизация против елементарния грип. В момента има 18 милиона ваксини против него в италианската здравна работа. Важно е районните здравни управляващи да наблюдават броя на дозите ваксина, с цел да сигнализират прибързано, в случай че се стигне до дефицит. Към този миг по данни на университета „ Джонс Хопкинс “ в Италия доказаните случаи на заразяване с COVID-19 са 302 хиляди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР