Ситуацията с Huawei временно се проясни и китайският производител получи

...
Ситуацията с Huawei временно се проясни и китайският производител получи
Коментари Харесай

Honor 9X и 9Х Pro идват с изскачаща от корпуса камера

Ситуацията с Huawei краткотрайно се проясни и китайският производител получи опция да закупува американски програмен продукт и технологии. А в този момент разбираме, че напълно скоро ще бъдат показани нови смарт телефони на марката Honor. Това са смарт телефоните Honor 9X и Honor 9X Pro , за които в уеб пространството от време на време се появяваше частична информация.

Днес компанията публично разгласи, че формалната презентация на мобилните телефони Honor 9X и Honor 9X Pro ще се състои на 23 юли . Традиционно, датата на анонса бе оповестена благодарение на тийзър. Освен това, в уеб пространството се появи рендер на Honor 9X Pro.

Публикуваното изображение подсказва, че това ще бъде първият смарт телефон от портфолиото на Honor а изскачаща от корпуса предна камера. По всичко проличава, че главната камера ще бъде двойна, а неналичието на скенер за пръстови отпечатъци на задния панел подсказва, че той ще бъде вграден в екрана. Това опонира на предходните клюки, съгласно които Honor 9X и Honor 9X Pro ще имат надлежно тройна и четворна съществена камера.



Според изтеклата към сегашен ден информация, Honor 9X ще има 6,5 или 6,7-инчов екран, ще се базира на системата върху чипа Kirin 810, ще има акумулаторна батерия с потенциал 3750 mAh и предна камера с резолюция 32 МР. Pro версията се чака да има 4000 mAh батерия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР