Ситуацията с дезинфектантите в страната ще се нормализира и скоро

...
Ситуацията с дезинфектантите в страната ще се нормализира и скоро
Коментари Харесай

ВП Брандс Интернешънъл доставя приоритетно спирт на български предприятия

Ситуацията с дезинфектантите в страната ще се възстановява и скоро дефицитът ще бъде изцяло преодолян.

След като пазарът беше безусловно взривен от свръхтърсенето поради изключителната обстановка към ковид, през днешния ден стана ясно, че най-голямата фабрика за етанол в страната „ Essentica”, притежавана от „ ВП Брандс Интернешънъл “, работи на цялостен потенциал и в денонощен режим на работа.

„ С цел да задоволи в оптималната степен потребността от тази суровина, компанията доставя предпочитано продуктите си на български предприятия, профилирани в производството на медицински алкохол и на дезинфектиращи средства, както и на общини и други обществени администрации. Тези доставки се реализират за сметка на мощно понижени експортни продажби към задгранични клиенти “, разпространиха в публично мнение от ВП Брандс Интернешънъл.

От там допълниха още, че с цел да подсигуряват непрекъснатост на индустриалния развой, подхождат партньорски към българските селскостопански производители и заплащат предплатено тяхната земеделска продукция, нужна за производството на етанол.

Като националноотговорна компания „ ВП Брандс Интернешънъл “ ще продължи да извършва своя ангажимент към българските жители и организации за преодоляване на пандемията от Коронавирус 19.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР