Ситуацията с COVID-19 в страната е под контрол. Това заяви

...
Ситуацията с COVID-19 в страната е под контрол. Това заяви
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Обсъждаме затягане на мерки в областите със заболеваемост над 300 на 100 000 души

Ситуацията с COVID-19 в страната е под надзор. Това съобщи здравният министър проф. след среща с шефовете на 28-те РЗИ-та в страната, Националният действен щаб и Националния имунизационен щаб, съобщи БТВ.
По думите му са обсъждани нови ограничения за ограничение на болестта. „ Има области, в които заболеваемостта е над 300 на 100 хиляди души и ние обявихме преди няколко седмици, че това е границата, само че има области, които са надалеч от цифрата 300. В областите, които са над 300 – сътрудниците предложиха редица ограничения, които следва да бъдат разисквани и аз да ги предложа за разглеждане на българското държавно управление “, изясни проф. Ангелов.
 Здравният министър: Място за паника няма, лечебните заведения ще устоят на натиска Здравният министър: Място за паника няма, лечебните заведения ще устоят на натиска
Въпреки увеличението на инфектираните, място за паника няма, сподели министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов във Варна. По ду...
Става въпрос за осем области, измежду тях са Кюстендил, Бургас, София-град, Шумен. Сред обсъжданите ограничения са: носене на маски на открито; въвеждане на вечерен час за нощните заведения; онлайн образование и ограничение на достъпа до моловете и фитнесите. По думите му задачата е да се задържи епидемията под надзор.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР