Ситуацията с броя на починалите от коронавируса в Обединеното кралство

...
Ситуацията с броя на починалите от коронавируса в Обединеното кралство
Коментари Харесай

Ситуацията с коронавируса във Великобритания ще се влоши, преди да се подобри

Ситуацията с броя на умрелите от ковид в Обединеното кралство ще се утежни евентуално още, преди да се усъвършенства. Взетите от държавното управление ограничения обаче забавят разпространяването на заболяването. Това съобщи през днешния ден английският министър на жилищното строителство Робърт Дженрик, представен от Ройтерс.

"Следващите няколко седмици явно ще бъдат сериозни и евентуално през идващите дни обстановката с броя (на починалите) ще се утежни още, преди да се усъвършенства ", сподели Дженрик пред радио Би Би Си. Ако всички съблюдаваме ограниченията, има учредения да считаме, че ограниченията ще стартират да изравняват кривата на вируса, добави той.

Британският министър на опазването на здравето Мат Ханкок съобщи, че би трябвало да се вземат незабавни ограничения за предпочитано тестване за ковид на чиновниците в националното опазване на здравето, като лабораториите в лечебните заведения могат да бъдат употребявани по-рационално.

Британското държавно управление е подложено на съществени рецензии за незадоволително проби на личния състав в опазването на здравето, защото това би помогнало за връщането на самоизолиралите се, които имат негативна проба, и по този метод да се облекчи работата на най-натоварените сега медици.

Ето за какво в този момент здравният министър Мат Ханкок, който също се е самоизолирал, съобщи, че лабораториите в лечебните заведения разполагат с потенциал, който може да бъде употребяват точно за тестване на чиновниците от опазването на здравето.

Критики има и по принцип за незадоволителните проби измежду популацията, като се показва за образец Германия, където се вършат по 70 000 такива дневно, до момента в който в Обединеното кралство те са едвам 12 000 на ден.

Тази заран министърът на жилищното настаняване Робърт Дженрик даде обещание доникъде на април да се вършат по 25 000 теста дневно.

Дженрик уточни, че като се изключат пациентите с очевидни признаци на болестта, приоритет при тестването ще имат здравните служащи.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР