Ситуацията с Аймен Белаид е била една от последните капки,

...
Ситуацията с Аймен Белаид е била една от последните капки,
Коментари Харесай

Букарев си тръгнал от Левски заради...

Ситуацията с Аймен Белаид е била една от последните капки, които са прелели чашата на търпението на Асен Букарев, който подаде оставка като управител и координатор на спортно-техническата активност в Левски, твърди „ Тема спорт “. Връщането на бранителя преди Нова година бе много изненадващо за всички, които наблюдават от близко обстановката на „ Герена “. Още тогава съмненията по отношение на, меко казано странния трансфер, паднаха върху Асен Букарев, защото бе ясно, че Делио Роси не е осведомен с качествата на бранителя. 

Белаид мина къс експериментален интервал, след което от клуба публично го показаха като ново попълнение. Тази договорка щеше да мине леко настрана, в случай че не се бе случило напускането на Димитър Пиргов. Специалисти и почитатели са на мнение, че българинът има надалеч по-големи качества на тази позиция от тунизиеца и в двата прехвърлянето няма логичност.

От Малта Букарев разяснява, че персонално Делио Роси е имал последната дума по привличането на Аймен Белаид. Мотировката на италианеца – би трябвало му още един защитник със мощен ляв крайник. Пиковият миг – трагичните изяви на Белаид в контролата с Флориана, приключила 2:2, са отприщили офанзивите към Букарев, както от висшестоящите хора от „ Герена “, по този начин и от медии и последователи. Още тогава някогашният към този момент координатор по спортните въпроси е взел решение – или ще почисти пълномощията и отговорностите си в диалог със притежателя Спас Русев или ще напусне. В последна сметка се случи второто.

Ситуацията с Белаид е показателна за протичащото се на „ Герена “. Интересното е, че към този момент никой не носи отговорност за селекцията на " сините ", защото Делио Роси фино се измъква от нея. Той постоянно натъртва, че единствено задава параметрите и характерностите на нужните му състезатели, а по-късно клубът му ги обезпечава.

Асен Букарев приказва първо пред БЛИЦ след раздялата с Левски!

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА 
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР