Ситуацията от 2013 г. се повтаря. И тогава, и сега

...
Ситуацията от 2013 г. се повтаря. И тогава, и сега
Коментари Харесай

Цветанов: Ситуацията от 2013 г. се повтаря. И тогава, и сега атаките към мен започнаха 2 месеца преди изборите

Ситуацията от 2013 година се повтаря. И тогава, и в този момент офанзивите към мен започнаха 2 месеца преди изборите.

Това съобщи в изявление за радио Дарик ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. „ За европейски избори европейските политики би трябвало да бъдат водещи в предизборната акция, само че те постоянно минат през призмата и на вътрешната политика. Защото ние постоянно разчитаме на мощна и обединена Европа и солидарността, която получава страната ни във всички тези години след влизането ни в Европейски Съюз “, сподели още Цветанов.

На въпрос какво въздействие ще имат всички кавги през последните седмици върху изборите, той отговори: „ Аз до момента резервирам цялостно безмълвие по тематиката, тъй като въпреки всичко има институции, които би трябвало да си свършат работата. Защото каквото и да кажа в такава обстановка, с отсрещната отрицателна сила, която сътвориха нашите политически съперници, дебатът ще остане неправилен “, акцентира Цветанов.

Той изясни, че в свое изказване е обяснил всичко и е видял, че няма значителен резултат. „ Това, което започнах като политическо деяние, с цел да не сътворяваме чувството, че има хора, които непременно желаят да останат на избрани позиции в страната, е да подам остава. Във всички тези години на преход кой и по кое време за подозрения са напускали дадена позиция? Аз съм виновен човек и за мен ГЕРБ е идея “, съобщи Цветанов.

Той уточни, че излизането му от Народното събрание е политическо деяние, с цел да може институциите в България да си свършат работата и с цел да няма подозрение, че някой ще окаже влияние върху тях. Цветанов напомни, че през 2013 година офанзивите към него са станали два месеца преди изброите и уточни, че в този момент става същото. „ А през 2014 година на локалните избори имаше още веднъж опция да стана вътрешен министър. Аз тогава отхвърлих, тъй като не бяха завършили делата “, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов изясни, че ГЕРБ желае да покаже, че има политици, които могат да поемат и политическа отговорност в такава комплицирана обстановка. „ Защото видяхме, че нашите политически съперници при идентични случаи изобщо не започнаха нищо “, съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР