Ситуацията около нападателя на Ювентус и евентуалното му преминаване в

...
Ситуацията около нападателя на Ювентус и евентуалното му преминаване в
Коментари Харесай

Бившата агенция на Дибала до Юнайтед: Съдим го, ще се опарите!

Ситуацията към нападателя на Ювентус и възможното му прекосяване в Манчестър Юнайтед преди малко стана още по-заплетена и забавна. Според „ Гадзета дело спорт” в офисите на британския отбор е постъпило предупредително писмо от предходните сътрудници на футболисти, които уведомяват клуба, че може да стане съпричастна страна по дело против аржентинския футболист.

Така или другояче бартерната договорка сред Ювентус и „ алените дяволи”, които оферират Ромелу Лукаку в подмяна, наподобява малко евентуална поради нежеланието на 25-годишния Дибала да премине на „ Олд Трафорд”. Сега обаче се появява и различен възпиращ фактор под формата на възможна санкция в размер на 40 милиона евро.

По принцип Дибала е предявил и много високи искания към „ алените дяволи” – за годишна заплата от 12 милиона евро и 15 милиона евро комисионна за неговия сътрудник Хорхе Антун. Именно обаче присъединяване на последния е причина за правосъдните несгоди на Дибала.

„ Гадзета дело спорт” твърди, че Юнайтед е получил публична преписка от някогашната организация – „ Стар Имидж” – която се е грижела за ползите на Дибала. В писмото се изяснява, че сега компанията води правосъдно дело против футболиста за непозволено преустановяване на договора през 2017 година. Тъй като въпросният договор е бил за период от 10 години, евентуалните суми от имиджови права са много високи.

Евентуален трансфер в Юнайтед с медиатор Хорхе Антун ще трансформира клуба в съпричастна страна. В момента „ Стар Имидж” претендира за сума от 40 милиона евро, която би била дължима от Дибала и неговия клуб, в случай че футболистът бъде открит за отговорен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР