Ситуацията около нападателя на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку стана още

...
Ситуацията около нападателя на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку стана още
Коментари Харесай

Изненада! Контузеният Лукаку тренира с родния си тим

Ситуацията към нападателя на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку стана още по-заплетена, откакто през днешния ден белгийският национал беше видян да тренира със своя роден Андерлехт.

Развитието е повече от необичайно, защото 26-годишният футболист, който явно се движи към изхода на „ Олд Трафорд”, до неотдавна се водеше контузен. Той не взе присъединяване в нито една от летните инспекции, а за последните две – против Кристиансунд и Милан – даже не попадна в групата.

Днес Лукаку беше уловен от обективите на подготвителната база на Андерлехт, където се допуска, че поставя старания да форсира възобновяване си. Изданието „ Het Laaste Nieuws” твърди, че на процедура нападателят има позволение за сходно държание. То е пристигнало под формата на оповестени 2 почивни дни за всички играчи в Юнайтед.

За Андерлехт Лукаку има 98 мача и 41 гола, като точно оттова потегля пътя му в професионалния футбол. В същото време спортният шеф на Ювентус Фабио Паритичи сега се намира в Лондон, където ще има среща с сътрудника на Лукаку – Федерико Пасторело.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР