Ситуацията около желания от ЦСКА Данило Асприля става все по-заплетена.

...
Ситуацията около желания от ЦСКА Данило Асприля става все по-заплетена.
Коментари Харесай

В Израел хванаха Асприля в лъжа, той иска само в ЦСКА

Ситуацията към стремежи от ЦСКА Данило Асприля става все по-заплетена. В Израел хванаха нападателя в блъф, който да му издейства трансфер на „ Армията “.

Припомняме, че оня ден Данило разгласи пред радио в Колумбия, че доста желае да се върне в родината си и да играе в Индепендиенте Санта Фе. Той изясни, че е помолил управлението на Бейтар Йерусалим, който държи правата му, да го пусне без пари в Колумбия. Шефовете на отбора обаче имат вяра, че концепцията на Асприля е да разтрогне контракта си, а по-късно да отиде в ЦСКА без пари, а историята със завръщането в родината му била за илюзия.

„ Проблемите с Данило Асприля към този момент изтощават хората от Бейтар Йерусалим. Както управлението, по този начин и треньорите да изтощени да се занимават с колумбиеца и считат, че държанието му има неприятен резултат на останалите играчи. Вчера шефовете на Бейтар са споделили на Данило: „ Няма да те освободим без финансова отплата. Или ЦСКА ще заплати за теб, или оставаш в Бейтар “, заяви една от водещите медии в Израел, представена от „ Мач Телеграф “.

„ Ръководството на клуба е стигнало до това решение, откакто в сряда следобяд от ЦСКА оповестили, ме са подготвени да платят за прехвърлянето на Асприля, само че вечерта към този момент са били на друго мнение. Когато шефовете на Бейтар са научили, че ЦСКА няма да заплати за Данило, са споделили на нападателя, че няма да го пуснат без пари. Това пък е ядосало играча, който е решил да тролва системата с изявление пред радиото в Колумбия, в което твърди, че желае да върви н Санта Фе. След това самият Асприля разгласява в обществените мрежи уморено/сънливо емоджи, а негов съотборник написа: „ Вече не могат да се схванат ходовете на Данило, той желае да играе в България, само че се държи неприятно “, пишат още в Израел.

Медиите в страната настояват, че желаната сума за Асприля е 200 000 евро, които от ЦСКА първо споделили, че ще платят, а след това отказали.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР