Ситуацията наистина е парадоксална, бих казал безумна. Това заяви Атанас

...
Ситуацията наистина е парадоксална, бих казал безумна. Това заяви Атанас
Коментари Харесай

Атанас Мерджанов: Със строителния бранш трябва да се говори спокойно

„ Ситуацията в действителност е парадоксална, бих споделил безумна. " Това съобщи Атанас Мерджанов от Българска социалистическа партия в ефира на Българска национална телевизия. Той разяснява мирното шествие на строителите от изминаващата седмица, които се оповестиха изрично срещу клеветническа акция, която съгласно тях идва от Българска социалистическа партия.

„ Тъй като е необходим застрашителен политически гений, да насочиш рецензиите си, вместо към ръководещите, към строителния отрасъл. Имаме поредност от несръчни дейности ", разяснява Мерджанов дейностите, пристигнали от страна на Българска социалистическа партия.

Мерджанов уточни, че Камарата на строителите е позволила неточност, като е желала отзоваването на няколко народни представители. „ Но по-късно, започнаха едни дейности, които не кореспондират с същинското естество. И рецензия, която би трябвало опозицията да упражнява над ръководещите. Стана по този начин, че надали не Българска социалистическа партия е против строителите. Аз не съм юрист на строителния отрасъл, който се разви извънредно добре през последните години, подобен би трябвало да бъде всеки български политик “, сподели той и акцентира, че това би трябвало да става при съблюдаване на разпоредбите.

На въпрос - От какво се разграничавате от Българска социалистическа партия? Мерджанов отговори: „ Съмнения за некачествено осъществяване, подозрения за корупция има и те ще не престават да съществуват, до момента в който няма един работещ разговор сред опозицията, сред излъчени наши представители, на Българска социалистическа партия, които са специалисти в съответната област, които съгласно контролните органи да създадат съответните инспекции ", съобщи Мерджанов.

„ Искането за европейска лаборатория, която да ревизира нещата, не ми звучи безапелационно. Моите сътрудници би трябвало да си дават сметка, че това би отворило вратите за други съперници на нашите компании “, добави той.

„ Не е без значение, кой ще усвоява европейските средства за идващия програмен интервал. И тук строителите са безусловно прави. Малко тъжно ми стана, таман моите сътрудници, по този начин лековато да настройват цялостен един строителен отрасъл. В него са заети 200 – 250 хиляди души, част от тях симпатизанти на Българска социалистическа партия ", акцентира социалистът.

„ Ние не трябва с лека ръка да затриваме това, което са постигнали българските строители. Да, при строго съблюдаване на разпоредбите, при доста всеобщ парламентарен надзор, при излъчени специалисти, които да участват в процедурите ", сподели още Мерджанов. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР