Ситуацията е същата като навсякъде в света, където има коронавирус.

...
Ситуацията е същата като навсякъде в света, където има коронавирус.
Коментари Харесай

Стивън Петков: Ако ситуацията не се промени, първенството ще бъде прекратено

" Ситуацията е същата като на всички места в света, където има ковид. От през днешния ден почваме да упражняваме по самостоятелен проект. Но не по домовете, а по парковете на града. Мачовете тук са отсрочени с три седмици ", това съобщи в изявление за " Хоризонт " Стивън Петков.  Стивън Петков ще играе в Чехия
24-годишният футболист е благосъстоятелност на португалския Фейренсе, където мина през януари. Той изигра 12 мача за отбора, като вкара 1 гол против Спортинг. Отборът му обаче изпадна от португалския хайлайф и Петков реши да търси ново предизвикателство. МФК Карвина, който ще има правото да откупи българина след края на сезона, заема 13-то място в чешкия хайлайф. След изиграването на 24 кръга тимът има 23 извоювани точки след 5 победи, 8 равенства и 11 загуби.
" Ако обстановката не се промени, шампионата ще бъде прекъснато. И тук свободното вървене на открито е неразрешено. Можеш да излизаш, с цел да отидеш на работа, до магазин за хранителни артикули, до аптека, до банка. И това е. Градът, в който пребивавам, е на към 400 км от Прага ", сподели Стивън Петков.

От през днешния ден Чехия вкара общонационална карантина. Тя ще продължи до 24 март. Хората ще могат да излизат от домовете си само за работа, покупки и други нужни дейности. Правителството предложи работа от домовете или отпуск. В Чехия са доказани 253 случая на инфектирани с ковид.

" Паника няма, само че се вижда, че няма трафик по пътищата. Ако излезеш на открито, ще те спрат от полицията и ще те попитат къде отиваш. Ще се разяснява с хората от клуба по какъв начин ще упражняваме, къде. И както аз съм и чужденец и ме попитат къде отиваш и в случай че отговоря в парка? Как биха реагирали локалните. Чувствам се добре в Чехия. Щастлив съм, че съм в Централна Европа. В тима има несъмнено 10 чужденци. Не мога да приказвам за тях, аз се усещам добре в Чехия ", добави Стивън Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР