Ситуацията е необичайна дори за горещата всяко лято Гърция. Но

...
Ситуацията е необичайна дори за горещата всяко лято Гърция. Но
Коментари Харесай

Човечеството Трепери! В Момента Се Случва Нещо Ужасяващо! Цял Свят Е В Пламъци! Шокиращо Видео!

Ситуацията е необикновена даже за горещата всяко лято Гърция. Но тази страна не е изключение. Същото е ситуацията в Прибалтика, дори в северната Швеция. Властите в тази европейска страна признаха, че обстановката е сложна и помолиха Брюксел за помощ.

Страшно е ситуацията в Русия - Якутия е в пламъци. Тук огънят обгръща над 1.33 милиона хектара гори. В тази област работят 89 обособени пожара, единствено пет са локализирани след 10 дни битка с пламъците.

Димът от огъня в Сибир е толкоз мощен, че доближава до Аляска и Канада, закривайки Слънцето. Това плаши коренните поданици, съгласно които краят на света стартира точно със закриване на Слънцето. От началото на юли пожари има и в Аляска, и в Канада.

Япония е ударена от екстремално високи температури. Само обстоятелството, че там няма обширни гори, защищава към този момент страната от пламъците. Но и тук умират хора.

Жега в Мексико стопи някои светофари, а в Австралия високите температури разтопиха асфалта по пътищата.

За Земята е естествено да има райони с високи температури,но толкоз жеги по едно и също време в разнообразни елементи на планетата не са всекидневно събитие, считат климатолози. Слънцето не демонстрира признаци на интензивност, надали цялата тази топлота идва от него. Конспиративни теории показват, че е допустимо явленията да се дължат на загадъчната Нибиру или те да се дължат на лъчение на топлота от ядрото на планетата ни. Дали е по този начин, следва да разберем.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР