Ситуацията е извадена изцяло от контекста на случилото се. Това

...
Ситуацията е извадена изцяло от контекста на случилото се. Това
Коментари Харесай

Хотелиерът, биещ се с израелски туристки, се счита за нападнат: Емоцията надделя над професионализма

Ситуацията е извадена напълно от подтекста на случилото се. Това съобщи Иван Тодоров, шеф на четиризвездния хотел " Бест Уестърн " в Слънчев бряг, който се прочу със скандал с израелски туристи – дами.
По думите му, израелските посетители са пристигнали към 11:00 часа на 5 юли и са попитали може ли да се настанят. Било им обяснено, че настаняването почва от 14:00 часа, като Тодоров акцентира категорично, че това е било комерсиална процедура по целия свят. По думите му, на туристките било препоръчано да си оставят багажа, те го създали, само че по-късно, туристите почнали кавги, ходили на бара и поръчвали питиета, без да заплащат, тъй като казвали, че са ощетени.
Към 12:15 часа Тодоров пристигнал на място, ревизирал резервацията – стая за двама възрастни с две деца, всичко било наред и обяснил на гостите, че би трябвало да изчакат до 14:00 часа, с цел да бъдат настанени. След това, отново по думите му, дамите му се нахвърлили и личният състав плюс инцидентни туристи му помогнали. Подаден бил и сигнал до 112, само че към половин час никой не пристигнал – т.е. полиция.
Хотелиерът сподели и декларация, написана на иврит, която туристите подписали – че повече няма да буйстват в хотела. Той увери и, че има превод на декларацията.
Попитан за какво тогава на записа, отговорът беше: " Емоцията надви над професионализма ". Тодоров разгласи, че хотелът е извънредно умерено място и нямало защита. " Моя рецепционистка беше наплюта, обиждана, ругана – те ни предизвикваха по всевъзможен метод това да се случи. Аз съм и жител и първо бих защитил всеки, който има потребност ", акцентира хотелиерът.
Досега сме нямали сходна обстановка, уповавам се и отсега нататък да нямаме, надяваме се идващият път като се обадим на телефон 112, да има насреща реакция, заключи Тодоров, който категорично добави и, че защита нямало да помогне. Попитан дали се е блъснал при опита си да ритне с крайник една от израелките, Тодоров отвърна, че не се е наранил.
Този управител би трябвало да акцентира на по-добра физическа подготовка и дестинация, даде подигравателен съвет евродепутатът Ангел Джамбазки в коментар за случилото се.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР