Ситуацията е безпрецедентна по няколко начина. Моят клиент няма да

...
Ситуацията е безпрецедентна по няколко начина. Моят клиент няма да
Коментари Харесай

Адвокат Ина Лулчева: Задържането на кмета на Несебър е най-драстичното нещо в този случай

Ситуацията е невиждана по няколко метода. Моят клиент няма да напусне и да избяга от страната. Няма и кой да го отвлече по време на заклеването в Общиснкия съвет. Това с белезниците е очевидно проява на защитата.

Това сподели в утринния блок на БТВ Ина Лулчева, юрист на арестувания кмет на Несебър Николай Димитров, който е упрекнат за присъединяване в незаконна група за пазаруване на гласове. "Не мога да кажа какъв брой време ще остане господин Димитров в ареста, тъй като неговото задържане е нелегално. Доказателствата против него са единствено думите на един човек. Извън тези думи няма нито едно друго доказателство. Този човек е очевидец по делото. Преди време той е работил в общинска компания в Несебър. Бил е уволнен, само че не по предписание на кмета. Николай Димитров не си е общувал по безусловно никакъв метод с него. От прокуратурата споделят, че Николай Димитров е изтъкнат човек и има заплаха да извърши ново закононарушение. В този случай драстичността е в задържането на моя клиент. Това става три дни преди изборите и за мен това е опит за интервенция в изборите ", безапелационна бе Лулчева.

Отведоха с белезници кмета на Несебър още веднъж към ареста в София

"Въпросът с отстраняването на Николай Димитров ме озадачава доста. Прокуратурата може да в профил някого поради длъжността му и в случай че в качеството му на тази служба, попречва следствието. В този случай Николай Димитров не може да бъде отхвърлен, тъй като той не е упрекнат за закононарушение по работа, а за нещо напълно друго ", разкри юрист Лулчева.

Кметът на Несебър се закле, смъкнаха му белезниците за церемонията
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР