Ситуация на живо докара сериозен стрес на зрителите на Нова

...
Ситуация на живо докара сериозен стрес на зрителите на Нова
Коментари Харесай

Зрителите изтръпнаха: Трамвай за малко да блъсне оператор на Нова на живо в ефир

Ситуация онлайн докара сериозен стрес на феновете на Нова телевизия тази заран. По време на директно включване от софийска улица, трамвай за малко не блъсна оператора, който предаваше картина в ефир. Репортерът Румен Бахов и неговият събеседник издърпаха индивида с камерата безусловно в последния момент, преди мотрисата да го забърше.

Включването беше на тематика машинация, която върви от известно време с столицата. При нея паркирали водачи получават позвънявания сякаш от името на Центъра за градска подвижност, с които им се предлага да си “спестят ” повдигането с паяк. Цената на подправената услуга е 30 лв..

За да илюстрират по-ясно обстановката, репортерът Румен Бахов и операторът му интервюираха представител на центъра от натоварена улица в сърцето на София. Докато индивидът от институцията обясняваше, че ЦГМ в никакъв случай не желае пари на жителите по телефона и че сходно позвъняване и незаконна скица, настъпи блъсканица.



Буквално за секунда двамата обсъждащи се спуснаха напред и издърпаха опратора, който се оказал, че е застанал на пътя на трамвая. Релсовото транспортно средство също спря в точния момент и белята се размина. Бахов пък прекъсна диалога, с цел да се извини на ватмана, че пречи на работата му. За благополучие, стресът за феновете и за екипа търпя единствено секунди, след което включването продължи без други произшествия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР