Системното недоспиване може да доведе до много здравословни проблеми -

...
Системното недоспиване може да доведе до много здравословни проблеми -
Коментари Харесай

Ако на работа често ви се случват тези 4 неща, имате нужда от повече сън

Системното недоспиване може да докара до доста здравословни проблеми - както физически, по този начин и душевен. Понякога обаче хората привикват с дребното количество сън и като че ли не помнят или не осъзнават, че точно това може да е причина да не се оправят добре на работа.

От Inc.com показват 4 сигурни знака от работното място, че би трябвало да отделяте повече часове за поспиване.

1. Често имате спорове с сътрудниците си.

Дефицитът на сън води до внезапни смени на настроенията, нервност, нараснала сензитивност и податливост към депресивни положения. Всичко това ви прави на процедура по-конфликтна персона, което може да докара до проблеми на работа.

2. Карат ви да обяснявате по няколко пъти какво имате поради и слагат под въпрос решенията ви.

Когато не си доспивате, на мозъка ви му е по-трудно да обработва информация и да се концентрира. Така забравяте по-лесно или взимате решения, без да сте ги обмислили задоволително.

3. Задръствате с отпадъци работното си място.

Добрата организираност е белег на отпочиналия човек. Недоспалият е податлив да основава неразбория към себе си, която в следствие го прави още по-объркан, нервозен и уплашен.

4. Отнема ви доста време да свършите малко работа.

Нямате сила и даже най-лесните задания се трансформират в предизвикателство. Неща, които преди сте правили за час, в този момент ви лишават няколко.

Не забравяйте - сънят е здраве. Уверете се, че отделяте задоволително време за него и ще усетите позитивна смяна във всички аспекти от живота си.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР