Системността в МВР изчезна. А когато няма системност, връзките между

...
Системността в МВР изчезна. А когато няма системност, връзките между
Коментари Харесай

Любомир Тимчев: Системността в МВР изчезна

Системността в Министерство на вътрешните работи изчезна. А когато няма методичност, връзките сред структурите и статута изчезват . Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи - проф. Любомир Тимчев.

Според него Законът за Министерство на вътрешните работи би трябвало да се назовава Закон за сигурността и публичния ред. Той изрази мнение, че е нужно да се направи обстоен разбор на работата в Министерство на вътрешните работи, който да включва статута, пълномощията, изискванията за назначение и реда за пенсиониране.

По думите му сега в Министерство на вътрешните работи тече деструктивен проце с. Тимчев посочи, че изоставаме съществено с помощните средства и колите. Проблемът не е в редовите служители на реда, тъй като те са сложени в обстановка, в която се чудят по какъв начин да извършват отговорностите си, добави той.

Той разяснява решението на президента Румен Радев на основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Според Тимчев това е било вярното решение. Той посочи, че няма по какъв начин Петър Тодоров да бъде винен за нещо, което не е направил.
 Демерджиев отговори на Гешев: Министерство на вътрешните работи е будно и не е в кома
Демерджиев отговори на Гешев: Министерство на вътрешните работи е будно и не е в кома

Той прикани основният прокурор Иван Гешев да огледа личната си институция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР