Системният интегратор и производител на висококачествени сървърни и компютърни системи

...
Системният интегратор и производител на висококачествени сървърни и компютърни системи
Коментари Харесай

„Перси организира леден стаж за ученици


 „ Перси “ провежда мразовит стаж за възпитаници

Системният интегратор и производител на висококачествени сървърни и компютърни системи „ Перси “ ООД провежда летен стаж за възпитаници с интерес в ИТ сферата. В рамките на стажа младежите ще имат опцията да натрупат професионален опит и познания за работните процеси на компанията.

„ Радваме се да приветстваме младите сътрудници като част от екипа и имаме вяра, че положителните практики, с които имат опция да се срещнат, ще бъдат сполучлива основа за бъдещата им професионална реализация “, отбелязва Александър Соломахин, CIO на „ Перси “. Според него част от проектите за развиване на компанията е точно инвестицията в млади гении от техническите области, които да се трансфорат в нейното бъдеще.

Всяка година компанията избира по 4-5 деца от професионални учебни заведения в столицата, които да приготви като бъдещи експерти. Те се образоват по отношение на фирмените и интернационалните стандарти за работа и в сходство с висококачественото обслужване на клиентите. От " Перси " акцентират, че това е доста значимо, защото по този метод компанията си обезпечава подготвени фрагменти след завършването им. Според Соломахин дефицитът на работна ръка или по-скоро компликацията да се намерят навреме квалифицирани фрагменти е общ проблем за бизнеса в България, който ще продължи да се задълбочава.

Компанията „ Перси “ има личен бранд за компютърни и сървърни конфигурации STINGER с 36 месеца гаранция. Фирмата участва на пазара повече от 29 години и непрестанно внедрява водещи хрумвания и технологии в производството си. Сертифицирана е по ISO 9001:2015, ISO 27000, ISO 14000, AQAP за качество по стандартите на NATO - стандарти, гарантиращи отлична организация на комерсиалния, индустриалния и сервизния развой. Компанията е известна с доставките на сървъри, работни станции и дискови масиви на Европейската организация за нуклеарни проучвания (ЦЕРН), с която работи от 2012.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР