Системата за триизмерно сканиране TrueDepth, лежаща в основата на интерфейса

...
Системата за триизмерно сканиране TrueDepth, лежаща в основата на интерфейса
Коментари Харесай

Производителите на смартфони безсилни пред Apple

Системата за триизмерно сканиране TrueDepth, лежаща в основата на интерфейса Face ID е толкоз комплицирана, че даже трите топ-производителя (Xiaomi, Vivo и Oppo) са се отказали от нейната акомодация.

Това, базирайки се на източници от промишлеността, написа DigiTimes. Според изданието, съперниците на Apple, оценявайки възможностите си за триумф са стигнали до извода, че при положение на крах, този опит ще им донесе огромни финансови загуби.

Основната спънка пред фирмите, искащи да пускат смарт телефони с функционалността за различаване на лица TrueDepth, с изключение на производството на самата система за сканиране, проблем е и нуждата от адаптиране към операционната система и основаването на специфичен пакет от принадлежности за разработчиците.

Според оценките на анализатора Минг-Чи Kуo, за подготовката на почвата за съответната екосистема, на съперниците на Apple може да им отнеме до 2,5 години. Както по-рано AppleInsider заяви, появяването на iPhone X на бял свят може съществено да се забави, заради проблеми с производството на TrueDepth камерата.

Според сътрудници, позоваващи се на The Wall Street Journal, Apple всекидневно създава към 70 хиляди устройства, което явно не е задоволително за угаждане на потребителите.

В случай, че компанията не успее да усили скоростта на пусканите подготвени артикули, всички, които желаят своя iPhone X, ще би трябвало да почакат най-малко началото на идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР