Системата ще се прочисти много лесно, заяви вътрешният министър Иван

...
Системата ще се прочисти много лесно, заяви вътрешният министър Иван
Коментари Харесай

Демерджиев: Приятелят на Симона Радева също е освободен от длъжност

" Системата ще се прочисти доста елементарно ", съобщи вътрешният министър Иван Демерджиев в студиото на Българска национална телевизия. Коментарът му е във връзка напускащите системата на Министерство на вътрешните работи качествени чиновници, след което системата се " обезкървява ".

" Приятелят на Симона Радева също е освободен от служба ", заяви той.

" Много е мъчно по-късно тези чиновници да се върнат още веднъж в системата, моята задача е убедя част от тях за това ", акцентира Демерджиев.

" Това ще стане посредством материални тласъци на отличили се чиновници на реда ", изясни Демерджиев.

" Някои хора получават към хиляда лв. в системата в Министерство на вътрешните работи. Един служител на реда получава сред 2 и 3 хиляди лв. ", изясни вътрешният министър.

" Нямам какво толкоз да кажа по проблема ", разяснява вътрешният министър случая с обвинявания и търсен български проверяващ публицист Христо Грозев.

" Аз не съм получил отговор от Русия в какво е упрекнат Грозев ", сподели министърът.

" Аз съм поел тоя пост. За мен е чест и привилегия да работя с тези хора ", отговори той на въпроса дали би желал да остане длъжностен Министерство на вътрешните работи началник в случай че не се образува постоянен кабинет.

" Всяко мое чуване се трансформира в политически офанзиви ", счита Демерджиев по отношение на неотдавна поисканата му оставка.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР