Системата на Кока-Кола в България официално лансира на пазара новия

...
Системата на Кока-Кола в България официално лансира на пазара новия
Коментари Харесай

Световно известната изотонична напитка Powerade е вече и в България

Системата на Кока-Кола в България публично стартира на пазара новия си артикул - изотоничната напитка Powerade. Брандът е знак на спортния живот по света и водач на международния пазар повече от 30 години. От лансирането си през 1988, изотоникът е формалната спортна напитка на ФИФА и Световното състезание по футбол, а също и на редица ръгби и футболни тимове. Напитката е подобаваща както за професионални спортисти, по този начин и за всички, които интензивно поддържат форма и държат да хидратират тялото си вярно по време на засилена физическа активност.
Powerade е на водна основа и се предлага при интензивно физическо натоварване. Тя утолява жаждата и възвръща минералите и въглехидратите, които тялото губи по време на спорт и деен метод на живот, с помощта на усъвършенстваната система - ION4® съдържаща 4 съществени електролита - натрий, калий, калций и магнезий.



При интензивно физическо натоварване организмът се сблъсква с няколко казуса по едно и също време - привършване на енергийните запаси, дехидратация и дефицит на витамини и минерали. Powerade възвръща дейно спада във физиологичните равнища, усилва абсорбцията на вода по време на подготовка и удължава издръжливостта на мускулите при дълготрайно натоварване като поддържа енергийния продан в организма.
Powerade e третото допълнение на портфолиото на Кока-Кола България в категория „ Вода ", след минерална вода Банкя и изворна вода Роса. Напитката се предлага в комфортна ергономична бутилка със специфична спортна капачка, която улеснява потреблението по време на спорт, интензивна разходка или преход в планината. Брандът към този момент се включи в едно от най-екстремните надпревари за хора, които обичат да тестват физическите си качества - Legion Run.
Потребителите към този момент могат да открият спортната напитка в комерсиалната мрежа в цялата страната в разфасофка от 0,5 л и в два от най-популярните усета - Mountain Blast и Lemon.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР