Системата Field Service Lightning улеснява работата на терен“Работата на терен“

...
Системата Field Service Lightning улеснява работата на терен“Работата на терен“
Коментари Харесай

Salesforce иновация с премиера в София този месец

Системата Field Service Lightning улеснява работата „ на терен “

Работата „ на терен “ на мобилните и сервизни екипи има собствен присъщ микс от провокации, които Salesforce Field Service Lightning посреща

Иновативна система Salesforce Field Service Lightning оказва помощ на фирмите, ръководещи мобилни и сервизни екипи, да доставят услугите си по-бързо, по-интелигентно и по-ефективно. Решението към този момент е налично и на пазара в България от Некст Консулт, златен сътрудник на водача в облачните приложения за бизнеса -Salesforce.com.

Работата „ на терен “ (field service managеment) има собствен присъщ микс от провокации. Клиентът през днешния ден желае да получи най-хубавия експерт, екипиран с най-подходящите принадлежности и материали, с цел да реши казуса, и който постоянно идва в уговореното време.

Клиентът също по този начин желае да може да резервира час за сервиз от всяко устройство, вместо да се свързва с Център за обслужване на клиенти, с цел да изиска, промени или анулира посещаване. Иска да е сигурен, че работата ще бъде свършена още при първата аудиенция и да знае когато и да е къде се намира неговият механик, по кое време ще дойде и какъв брой време ще му отнеме да приключи задачата.

Всичко това е допустимо със системата Salesforce Field Service Lightning – последната иновация на Service Cloud. Като Златен сътрудник на Salesforce.com, Некст Консулт провежда извънредно показване на системата в България, което ще се състои на 14 ноември в хотел Хилтън, София и сега е отворено за регистрация на участници.

Раян Ескобер, старши управител по продуктов маркетинг в Salesforce, и Пол Даймънд, шеф бизнес развиване в Service Cloud, ще разкрият опциите на системата на всеки стадий от приемането на поръчка за сервиз до визитата на мобилния чиновник на място и осъществяването на задачата.

Field Service Lightning усъвършенства работните графици и интелигентно ръководи поръчките за обслужване през разнообразни устройства

По време на събитието ще бъдат демонстрирани функционалностите на Field Service Lightning за усъвършенстване на работни графици и интелигентно ръководство на поръчки за обслужване през разнообразни устройства, за минимизиране на риска от неточности при подготовка и осъществяване на дилемите посредством изкуствения разсъдък Einstein, както и за приемане на разбор в действително време, подпомагащ работата на мениджърите и диспечерите за реализиране на заложените цели.

Очаква се също по този начин да бъдат показани и действителни образци от практиката на международни компании, които употребяват решението в своя бизнес. По данни на Salesforce, фирмите, употребяващи услугата, съумяват да реализират по-бързо разрешаване на проблеми (48%), нарастване на продуктивността на сътрудниците (47%) и понижаване на времето за разрешаване на проблеми (45%).

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР