Система за информация на пътниците от последно поколение ще бъде

...
Система за информация на пътниците от последно поколение ще бъде
Коментари Харесай

Модерна информационна система за пътниците заработва до дни в Благоевград

Система за информация на пасажерите от последно потомство ще бъде инсталирана до дни в един от рейсовете, обслужващи градския превоз в Благоевград.

Модернизацията е част от желанията на транспортния оператор "Струма 11 " за възстановяване качеството на обслужване и предложение на нови услуги за бизнеса в района. Интерактивната система ще даде опция за първи път в града да се предложи реклама в придвижване - на LCD вътрешното осведомително табло ще могат да се демонстрират рекламни клипове, изображения, дребни разгласи и районни вести.



У нас, такава система досега може да се види на един рейс по линията Дупница - Сапарева баня - Самоков, който през предходната година стана част от програмата за демонстрации и проби на чешката компания BUSTEC S.r.o, която достави и осведомителните системи за 60-те нови рейса "МАН " за Столичния градски превоз.



Освен описаните функционалности, системата разполага и с устройство за GPS позициониране на транспортното средство и гласово обявяване на спирките по маршрута.



Изграждането ѝ се реализира от експерт, минал образование в град Виена и сертифициран от производителя, а графичното оформление на екрана е осъществено благодарение на транспортния оператор в австрийската столица "Виенер линиен ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР