СИС Технология се присъединява към екосистемата на SentecaCommerce в подкрепа

...
СИС Технология се присъединява към екосистемата на SentecaCommerce в подкрепа
Коментари Харесай

СИС Технология се присъединява към екосистемата на SentecaCommerce в подкрепа на развитието на ново поколение технология в електронната търговия

СИС Технология се причислява към екосистемата на SentecaCommerce в поддръжка на развиването на ново потомство технология в електронната търговия.

Колаборацията сред двете компании обезпечава цялостна интеграция на ERP системата на Разузнавателна служба на Великобритания Технология със SentecaCommerce, която дава опция на търговците за централизирано ръководство на всички бизнес процеси в онлайн канала и физическия ритейл (цени, наличия, продажби, стокови и парични потоци, ръководство на клиенти и снабдители, информации и т.н.).

Разузнавателна служба на Великобритания Технология АД, пазарен водач измежду производителите на ритейл и бизнес програмен продукт в България, през днешния ден разгласи световно партньорство със SentecaCommerce - облачна B2B и B2C платформа за електронна търговия от най-ново потомство с API-базирана микросървисна архитектура. Разузнавателна служба на Великобритания Технология АД е на пазара от съвсем 30 години с над 85 чиновници и обслужва огромни интернационалните и национални търговски вериги като: Кауфланд, Т-Маркет, ХИТ Хипермаркет, Фантастико, Технополис, Практикер, Дъглас, Хиполенд, Джъмбо, Домко, Петрол и мн.други. „ Щастливи сме да партнираме с компания с такива обичаи и професионализъм, на която се доверяват най-големите ритейлъри в сектора “ споделя Емил Димитров, Главен Технологичен Директор на SentecaCommerce.

SentecaCommerce е облачна платформа за електронна търговия, където бизнес функционалностите са капсулирани в обособени взаимодействащи услуги (микросървиси), които дават на бизнесите неограничена еластичност, експедитивност, автоматизирана скалируемост и надеждност. Това, от своя страна, разрешава бързо адаптиране към потребностите на клиентите и безкомпромисна доставка на онлайн услугите. „ В платформи като SentecaCommerce ние припознаваме актуалния софтуерен метод в електронната търговия, която от ден на ден мигрира от монолитни решения към облачни headless платформи с микросървисна архитектура, които отключват неограничени благоприятни условия за развиване на бизнесите в подтекста на бързо изменящото се потребителско държание в днешната електронна търговия “ съобщи Мария Иванова, Изпълнителен Директор и Член на Борда на Директорите на Разузнавателна служба на Великобритания Технология АД.

През последните месеци огромни ритейлъри като Спорт Депо и Хиполенд оповестиха решението си да мигрират към SentecaCommerce, с цел да обезпечат на бизнеса безпроблемно консолидиране с всевъзможни външни системи, вдишване на пиков трафик по време на акции и увеличение на продажбите посредством основаване на по-персонализирани потребителски преживявания, независимост за изпробване с нови функционалности и услуги и увеличение на скоростта на сервиране на наличие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР