СИС 2012 ЕООД е определен за концесионер на морски плаж

...
СИС 2012 ЕООД е определен за концесионер на морски плаж
Коментари Харесай

Кабинетът определи нови концесионери на плажове в Слънчев бряг и Равда

„ Разузнавателна служба на Великобритания 2012 " ЕООД е избран за концесионер на морски плаж „ Слънчев бряг - юг ", община Несебър, област Бургас. Концесионерът се задължава за целия период на контракта за концесия от 20 година да дава цена за 1 бр. чадър в размер до 10 лева с Данък добавена стойност и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 10 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж. Това реши Министерският съвет.
Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 10,30 на 100 без Данък добавена стойност. Годишното концесионно заплащане: за първата година от периода на концесията е в размер на 536 013 лева без Данък добавена стойност. Предложението за вложения за ограничения по отношение на запазване на околната среда и предпазените територии и за организацията на целогодишно санитарно-хигиенно поддържане на охраняваните елементи от морския плаж и прилежащата акватория е в размер на 436 262 лева с Данък добавена стойност.
В същото време държавното управление дефинира „ Блу Съмър " ЕООД за концесионер на морски плаж „ Равда - централен ", община Несебър, област Бургас. За целия период на контракта за концесия от 20 година концесионерът се задължава да дава цена за 1 бр. чадър в размер до 10 лева с Данък добавена стойност и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 10 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж.
Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 1,10 на 100 без Данък добавена стойност. Годишното концесионно заплащане: за първата година от периода на концесията е в размер на 8 878,10 лева без Данък добавена стойност. Предложеният от концесионера размер на вложения за възстановяване на образа на морския плаж за целия период на концесията е 411 282 лева с включен Данък добавена стойност.
Още по тематиката четете в този материал.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР