Сирма Груп обяви първите девет месеца на 2018 г. като

...
Сирма Груп обяви първите девет месеца на 2018 г. като
Коментари Харесай

Нови клиенти и проекти в САЩ носят успех на Сирма Груп през Q3 2018

Сирма Груп разгласи първите девет месеца на 2018 година като извънредно сполучливи за бизнес развиването на компанията, която съумява да завоюва нови огромни клиенти и планове в Съединени американски щати - стратегически пазар за групата

Успешните планове са осъществени в няколко от водещите вертикали на специализация, като максимален е делът на плановете и договорите, свързани с разнообразни софтуерни решения и услуги за финансовия бранш, който е водещ в портфолиото от артикули и услуги на компанията. Две от дъщерните сдружения - Сирма Солюшънс и Сирма Бизнес Консултинг – пък печелят огромен план в Mascoma Bank.



Лидерът в семантичните технологии – Онтотекст – от своя страна продължава плана си, основан на лични основни артикули и технологии, в Standard and Poor’s - международен водач в доставката на финасови услуги. Компанията е изпълнила и два сполучливи прототипа за две от водещите американски банки. Единият план е обвързван с KYC (Know Your Customer) анализите, а другият с приложение на изкуствен интелект в региона на кибер-сигурността. В тази област и Сирма Солюшънс има още два клиента за своя консултантски бизнес.

Изключително висока оценка за качеството и добавената стойност въз основата данни на Онтотекст - GraphDB - беше обещано чрез избора на ѝ за софтуерно ядро на портала на Aleth.io, който сплотява и свързва информация за Ethereum.

Технологиите на Сирма в региона на изкуствения разсъдък намират приложение и в PetsBest (застрахователна компания за домашни любимци), Kount (специализирана във Fraud Detection), Resonant (дизайн на електроника), както и в една от най-големите американски компании в региона на отбранителните технологии.

ЕнгВю Системс, компанията на Сирма Груп, която специализира в основаването на програмен продукт за индустриални артикули и решения, продължава дългогодишното си партньорство с най-голяма американска компания в региона на видеоизмерванията - QVI. Тази година двете компании сполучливо анонсираха нов взаимен артикул TurnCheck, програмен продукт за видеоизмерване на валове. Съвесем неотдавна ЕнгВю Системс вкарва на американския пазар и най-новия си артикул в региона на индустриалните измервания mCaliper (www.mcaliper.com). Компанията разпорежда огромни очаквания на продукта, чиято технология е патентована.

Консултантският бизнес на Сирма в Съединени американски щати нараства с над 40% за първите девет месеца. С новите извоювани планове, сполучливи прототипи и нови артикули, Сирма Груп чака сполучлива 2019 година.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР