Сирийският министър по въпросите за националното помирение в Али Хайдар

...
Сирийският министър по въпросите за националното помирение в Али Хайдар
Коментари Харесай

Сирийски министър заяви, че правителството не притежава химическо оръжие

Сирийският министър по въпросите за националното помиряване в Али Хайдар съобщи по време на изявление пред съветския вестник Известия, че Сирия изцяло се е избавила от химическо оръжие, само че даже и да има сходно, би било мъчно да се показа, че Дамаск би имал изгода от потреблението му, предава Фокус.
„ На американците им стана известно за съществуващи сякаш проекти за потребление на химическо оръжие. Между другото на интернационално ниво бе доказано, че Сирия изцяло се е избавила от него. В края на краищата в случай че имахме такова оръжие в арсеналите си, би било комплицирано да си представим, че Дамаск би имал полза да го използва “, съобщи Али Хайдар.
Според министъра сирийската войска побеждава и без оръжие за всеобщо поразяване, „ само че очевидно на някои това не им се харесва “ и че постоянно преди следващите договаряния се появяват лъжливи информации и се правят терористични актове.
„ От самото начало на договарянията преди всяка значима среща, била тя в Москва, Женева или Астана, се следи сериозна ескалация на обстановката “, подсети Али Хайдар.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР