Сирийските власти ще употребят сила, ако американските и турските военни

...
Сирийските власти ще употребят сила, ако американските и турските военни
Коментари Харесай

Асад плаши: Ако окупаторите не напуснат, ще употребим сила

Сирийските управляващи ще употребят мощ, в случай че американските и турските военни не изоставен територията на страната. Това съобщи сирийският президент Башар Асад, представен от информационните организации.

"Национален и парламентарен дълг на страната е да поддържа всяка опозиция против окупатори. Убеден съм, че ще настъпи времето, когато на страната на окупаторите няма да остане никой.

Народът ще въстане срещу американската окупация. И те (американците) няма да могат да останат, нито за петрола, нито за поддръжка на терористи като "Ислямска страна ", нито за нещо друго ", сподели Асад.

Същото важи и за турците ", добави той.

"Не забравяме турците, които окупират северната част на сирийската територия. Ако те не си отидат посредством политически договаряния, ще се наложи да бъдат изгонени със мощ.

Извънредно от Москва: Путин и Ердоган се схванаха за Идлиб!

И ние ще създадем това. Това е наш народен дълг като сирийци ", съобщи сирийският президент.

Двама турски бойци са били убити през вчерашния ден от силите на сирийския президент Башар Асад в Северозападна Сирия, единствено часове преди влизането в действие на контрактувано през вчерашния ден от Анкара и Москва прекъсване на бойните дейности .

БЛИЦ напомня, че още двама турски бойци бяха убити , а трима - ранени, откакто сирийските държавни сили откриха огън в Идлиб. Това уточни Анкара и добави, че турските военни неотложно са дали отговор с масирана пукотевица.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР