Сирия се превърна за САЩ в полигон за изпитания с

...
Сирия се превърна за САЩ в полигон за изпитания с
Коментари Харесай

Асад: САЩ атакуват врагове и приятели, за да запазят хегемонията си

Сирия се трансформира за Съединени американски щати в полигон за тествания за рационализиране на инструментите си, които употребяват против непознати страни в опит да запазят световната си надмощие.

Това установи сирийският президент Башар Асад в изявление за съветската медия RT ( " Русия през днешния ден " ).

Асад има вяра, че Съединени американски щати виждат, че им се изплъзва преобладаващата роля и заради тази причина се пробват да я запазят с прибягване до всички вероятни средства.

Съединени американски щати се " борят с руснаците, иранците, сирийците, с всеки, който каже " Не ". Дори и със съдружниците си, в случай че кажат " Не ", счита президентът на арабската страна.

Според него Съединени американски щати са атакували Сирия след две доста скъпи войни в Афганистан и Ирак и заради тази причина Вашингтон е подхванал друг метод в опит да смъкна сирийското държавно управление, а точно посредством оказване на поддръжка на джихадистки организации. По думите му Вашингтон не се тормози да поддържа организации като " Ал Кайда ", " Фронтът ал Нусра " и ДАЕШ ( " Ислямска страна " ), до момента в който извършват задачите им.

" Ал Кайда " е прокси (посредник) против сирийското държавно управление, против съветското държавно управление и против иранското държавно управление, счита Асад.

Как се появи ненадейно ДАЕШ ( " Ислямска страна " ) през 2014 година? От нищото! От нищото! В Ирак и Сирия едновременно, с американско въоръжаване, това е доста ясно, има вяра президентът на Сирия. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР